עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
     עגבניות מיובשות ובונוס לקונפי עגבניות   

העגבניות המיובשות בשמש הם הכי טובות. מצד שני המחיר לא זול ואפשר להכין בבית גרסה לא רעה בכלל. קבלו מתכון וגם בונוס לעגבניות קונפי.
מתכון:
גבריאלה וינגרטן

מצרכי העגבניות:
6 עגבניות
כ-2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
קורט סוכר
קורט תערובת תבלינים ( גרגרי כוסברה, כמון, קינמון, גרידת תפוז וכו')

הכנת העגבניות המיובשות:
מוציאים את העוקץ של העגבניות וחותכים לרבעים. מסלקים את הגרעינים בעזרת הידיים, כך יישאר יותר בשר לעגבניה.

מסדרים עם רווח על מגש התנור, מברישים בשמן זית ומפזרים מלח, סוכר ותבלינים.
מכניסים לתנור מחומם מראש לחום נמוך 80-90 מעלות ומיבשים ל-1.30-2.00 שעות עד שהן יבשות ואין יותר מיץ בתבנית.

מוציאים, מקררים ומעבירים לצנצנת עם סגירה הרמטית. שומרים במקרר.

 
  הדפס   
     תגובות   
   

 מתכון לשימורים

     עגבניות קונפי:   

 מתכון לשימורים
מייבשים רק שעה, מעבירים לצנצנת, יוצקים שמן זית עד מילוי וסוגרים. שומרים כמה ימים עד שבועע לפני השימוש הראשוני.

צילום:shutterstock

   
         
   
         
   
         
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות