עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
     קנלוני חצילים ממולאים בריקוטה ועגבניות   

פרוסות חציל בדמוי קנלוני, ממולאות פסי ריקוטה ועגבניות מושרות עם נענע. מתכון קיצי וכיפי!
מתכון:
דומיניק לה קלרק

מצרכי המתכון ל-6 סועדים:
3 עגבניות בשלות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות.
3 גבעולי נענע, עלים קצוצים דק מאוד
1 אשלוט קצוץ דק
1 כפית חומץ בן יין
מלח לפי הטעם
פלפל לבן גרוס טרי
500-600 גרם ריקוטה (אורדה)
4 חצילים, פרוסים דק ובאלכסון
2-4 כפות שמן זית
2 כפות תימין יבש
2 כפות סילן
1 כף רוטב וורצ'סטאייר
טיפה טבסקו אדום

הכנת גלילות החצילים:
בקערה מערבים קוביות עגבנייה עם נענע,אשלוט, מלח, פלפל, חומץ,תימין מכסים ומכניסים למקרר.

מערבבים ריקוטה עם מלח, פלפל לבן , מכסים ושומרים במקרר.

מברישים את פרוסות החציל בשמן זית, ממליחים, מפלפלים, מפזרים תימין וחוזרים על הפעולה עם הצד השני.
מעבירים לתבנית אפייה וצולים מתחת לגריל עד להזהבה יפה, משני הצדדים. אפשר לצלות גם על מחבת פסים.

מעבירים את הריקוטה לשק זילוף ויוצרים על כל פרוסת חציל 2 פסי גבינה עם רווח קטן ביניהם.

מסננים את העגבניות, שומרים את נוזלי ההשריה, מעבירים לשק זילוף וממלאים את הרווח בין פסי הגבינה.

מגלגלים כל פרוסה בדומה לקנלוני, מהדקים בקיסם.

מנוזלי השריית העגבניות מכינים רוטב. מוסיפים סילאן, רוטב וורצסטיאר, טבסקו ומערבבים.

מגישים את גלילי החציל עם כמה טיפות רוטב מעל. אפשר להגיש קר או חמים מייד עם הכנת הגלילות

  הדפס   
       
 
   
     תגובות   
   

 מתכון למנה ראשונה ירקות

צילום:shutterstock

       
   
       

 

   
       
   
         
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות