עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     אגסים בעוגת שוקולד   

ריבועים נימוחים של עוגת שוקולד עם אגסים מושרים ביין מוסקט! מגישים עם קצפת קינמון.  העוגה תספיק ל-6 אנשים מאושרים!
מתכון: ניקולה

מצרכי העוגה:
3 אגסים
חצי כוס יין מוסקט
4 ביצים
250 גרם סוכר
150 גרם קמח
150 גרם שוקולד שחור מגורד דק ביותר
400 מ"ל שמנת מתוקה
60 גרם חמאה רכה ועוד קצת לשימון התבניות
1 כפית אבקת קינמון

הכנת העוגה:
מקלפים וחותכים את האגסים לקוביות  ומעבירים לקערה.

מחממים את היין, יוצקים מעל האגסים ושומרים בצד.

מקציפים את הביצים ו-200 גרם סוכר ומתחילים להוסיף בתפזורת את הקמח והשוקולד.
יוצקים חצי כוס שמנת מתוקה ומוסיפים חמאה, ממשיכים בטריפה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

משמנים תבנית אפייה במעט חמאה ומעבירים את תערובת השמנת המתוקה, מסדרים מעל את האגסים ללא הנוזל של ההשריה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל- 30 דקות.

מקציפים את יתרת השמנת והסוכר יחד עם קינמון. ברגע שמתקבלת קצפת, מניילנים ושומרים במקרר.

מוציאים את העוגה, מקררים וחותכים לריבועים.

מגישים כל ריבוע עם קצפת קינמון מעל. אפשר גם לקשט בטלטלי שוקולד/אבקת קינמון או קקאו.

  הדפס   
         
   
     תגובות   
1.לא מגיבה משום
דולב (08/06/2012 18:58)
2.עוגה נהדרת טובה יותר למחרת
מלי (24/07/2012 18:11)
הוסף תגובה
   

עוגת שוקולד, אגסים
Patricia Kettenhofen

         
   
         
   
         
   
         
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות