עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
         
   
     מתכונים נוספים   
   
     כבש בתנור עם יין ותפוחי אדמה   

המתכון הזה הוא התמצית של יוון ההררית. בטברנה תיפוסית מכינים לנו אחד ממתכוני הכבש הפשוטים והטעימים שיש
צולם ביוון

מצרכי המתכון ל מנות 5-6 מנות:
שוק כבש במשקל כקילו וחצי מחולק ל5-6 חתיכות
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
7-8 שני שום חתוכים לפרוסות
3-4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
מיץ מלימון אחד
100 מל שמן זית
חצי כוס יין לבן

הכנת תבשיל הכבש:
ממליחים ומפלפלים היטב את חתיכות שוק הכבש, חורצים חורים בבשר ודוחפים פנימה את חתיכות השום.
מניחים את חתיכות הבשר בתבנית אפייה משומנת ומסדרים ביניהם את תפוחי האדמה.

בקערה נפרדת מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל ,ומברישים היטב את חתיכות הבשר ותפוחי האדמה.
יוצקים מעל הבשר את היין ומכסים בנייר אלומיניום.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כשעתיים.

כרבע שעה לפני שהבשר מוכן מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות כך הבשר יהיה שחום ופריך! 

  הדפס   
         
   
     תגובות   
   
         
   

מתכון למנה עיקרית כבש

         

מתכון למנה עיקרית כבש

   
         
   
         
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות