עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     כדורי גבינה מטוגנים - בנייה   

אייל לביא

מצרכים:
ל-25 סופגניות

700 גר' גבינת צאן רכה מסוג סנט מור
300 גר' קמח לבן
200 גר' קמח תירס
7 גר' שמרים יבשים
2 שיני שום כתושות
קורט מלח
קורט פלפל שחור
1 ביצה
250  סמ"ק מים פושרים
שמן (לטיגון עמוק)

אופן הכנה:
מפוררים את הגבינה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את הקמח הרגיל, קמח התירס, השמרים, הביצה, שיני השום, מלח ופלפל ומערבבים ביד עד לקבלת בצק יציב. מניחיים לבצק לנוח למשך 30 דקות.

יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבת הכדורים מכל הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

מניחים על צלחת הגשה ומגישים חם. ניתן להגיש בליווי ריבת פלפלים חריפה או כל מטבל פיקנטי לפי בחירה או מעל סלט ירוק.

  הדפס   
         
 
   
     תגובות   
   
         
   
         
   

כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות