עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     עוגיות שושנים   

לפני שנים שמענו על הקונדיטוריה של בן עמי בכפר ויתקין. מאז היה לנו בית מתוק לעלייה לרגל, כל יום שישי היינו נוסעים לשלווה של כפר ויתקין וקונים את העוגות והעוגיות לשבת המלכה.
קיבלנו את המתכון לעוגיות שושנים - אלו שנראות כמו מלכות, אבל הכי קל להכין אותן בבית.
מתכון:בן עמי ברתיני שביט

חומרים לבצק:
1 חבילה קמח אוסם תופח מאליו (370 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' (200 גר') חמאה 

החומרים למילוי:
5 חלבונים
¾ כוס סוכר
1 כוס אבקת סוכר
1 חב' (75 גר') אינסטנט פודינג וניל 

הכנת הבצק:
לערבב הכל במעבד מזון עד שמתקבל בצק. ולהכניס למקרר. 

הכנת המילוי:
מקציפים את החלבונים והסכור עד לקבלת קצף קשה, ומוסיפים את אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג. מערבבים בעדינות.

הכנת העוגיות:
מרדדים את הבצק לעלה דק, מורחים במילוי הקצף ומגלגלים לרולדה.

חותכים לעיגולים ומניחים על נייר אפיה. אופים 8 דקות בחום 180 מעלות. מסובבים ואופים עוד כ- 5 דקות.

  הדפס   
         
 
   
     תגובות   
   
         
   

עוגיות שושנים
 צילום: מירי דוידוביץ

         
   
         
   
         
מנות מפורסמות
   
         

   
         
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות