עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     רוטב ברביקיו   

רוטב קלאסי לברביקיו, מתאים לכל סוגי הבשרים, טעמו עשיר מהקטשופ, הדבש, הסויה והבלסמי.
מתכון: מיטבר

מרכיבים ל-10 מנות:
60 גרם קטשופ חריף
1/2 כפית שטוחה של שום כתוש
כפית דבש
כפית סויה
רבע פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
1/2 כפית חומץ בלסמי
40 גרם צ'ילי מתוק

הכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.

איך להשתמש:
משרים כשעתיים, אפשר אפילו יותר, את הבשר שבחרנו וצולים. במהלך הצלייה רצוי למרוח מספר פעמים מהרוטב, לפחות, כל פעם שהופכים את הבשר.

  הדפס   
         
 
   
     תגובות   
1.זה בדיוק הרוטב שלי
מירב (07/05/2011 17:45)
הוסף תגובה
   
         
   
         
   


צילום: thinkstock.com

     חלק מהמתכון:   
   
         

   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות