עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח   

שכבות מרנג שקדים, עם גנאש שוקולד לבן, מפזרים הרבה אבקת קקאו מעל ומגוררים שבבי שוקולד מהיר. עוגה חגיגית ללא טיפת קמח.
מתכון:מיקי שמו
 
חומרים למרנג שקדים:
6 חלבונים
200 גרם סוכר1 סוכר
200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות
170 גרם אבקת סוכר1 וחצי כוסות
חומרים לקרם שוקולד לבן:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
1 כוס אספרסו קצר
2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפה

הכנת מרנג השקדים:
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב. מקפלים בעזרת מרית את האבקת סוכר והשקדים הגרוסים. מזליפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ). אופים ב-110 מעלות כשעתיים.

הכנת קרם השוקולד הלבן:
מבשלים לגנאש שמנת מתוקה, שוקולד לבן וכוס האספרסו.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב.

הרכבת העוגה:
ממלאים בקרם בין השכבות.
נסיים עם אבקת הקקאו או גלזורת ריבת חלב. מעל העוגה.

  הדפס   
         
 
   
     תגובות   
   
         
   
         
   
עוגה מהויטרינה
 מתוך הספר "אפייה ביתית", הוצאת "מודן"
     גם עוגות פרווה ב"שמו"   
עוגות מוס קרות (49 ₪  ליחידה) בטעמי מוצרט, אופרה, טריקולד, דיטונה- מוס שוקולד לבן עם ג'יאנדוייה, ג'פונז, קונקורד שוקולד ומוקה, דקואז, גבינה אוכמניות ופסיפלורה.
   
     סניפי רשת שמו קונדיטוריה:   
רח' טאגור 30, רמת אביב. טל' 03-7448070
רח' האצטדיון 8, קריית חיים. טל' 04-8418840
רח' מוריה 30, חיפה. טל' 04-8104448
רח' שלום עליכם 2, נווה שאנן, חיפה. טל' 04-8224684
רח' אוסישקין 16, רמת השרון. טל' 03-5473003
   
         
   
         

   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות