עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     ממרח ביצים עם בצל מטוגן   

זהו מתכון מאוד פשוט של יהדות הונגריה, קל להכנה, של ביצים קשות עם בצל מטוגן. קבלו מתכון מהגרסה המוכרת עד למתאבן גורמה.
צחי בוקששתר עם עדה כהן

מצרכים:
 
ל-4 מנות

1בצל בינוני קצוץ
כף שמן חמניות
4 ביצים קשות קרות
מלח לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם
לקישוט פלחי עגבניה

אופן הכנה:

מחחמים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
בינתיים מקצצים את הביצים ומעבירים לקערה.
כשהבצל מוכן מוציאים ומעבירים לקערת הביצים, מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ומערבבים היטב.
מעבירים לצלחת הגשה , מסדרים ,מקשטים מעל בפלחי עגבניה  ומגישים עם פרוסות לחם לבן.
יש כאלה שמגישים מיד ויש המעדיפים לקרר את הממרח.
זהו ממרח מסורתי ואוכלים אותו בארוחות שבת על יד כבד קצוץ.
גם נהוג  שמערבבים את  הממרח  הזה עם ממרח כבד עוף קצוץ.

להגשה בארוחה חגיגית :

ניתן למלא עגבניות שרי, מרוקנות מתוכן ומומלחות קלות, בממרח הביצים.. מסדרים את העבניות בצלחת  יפה ומגישים. 

 או לחילופין:

יש להכין לחם קלוי, מסדרים בפורמה בסיס מהלחם הקלוי, מעל שכבה של ממרח כבד עוף קצוץ, מעל שכבה של ממרח ביצים עם בצל מטוגן. מקשטים ב3-4 פלחי עגבניה.
מניחים את הפורמה על צלחת הגשה ומוציאים בזהירות.
הנה לכם מתכון גורמה בעלות זולה שיגזול מזמנכם הכנות של רבע שעה ובישול של רבע שעה

הערות:

אפשר להכין את הממרח מראש, נשמר במקרר  עד שלושה ימים.יש רק להקפיד לסנןן מעט לפני ההגשה, כי הבצל המטוגן נוטה להפריש נוזלים.
אפשר להגיש את הממרח גם על מלווח, על בליני או פנקייק מלוח.

  הדפס   
     תגובות   
   
         
   

כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות