עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     המתכונים שלנו   
   
         
   
         
   
     פשטידת תרד וגבינות   

מאת: אתי הילביץ

מצרכים:

1 חבילת עלי תרד קפואים
1 גביע קוטג' 5%
1 גביע גבינה לבנה 5%
150 גרם פרורי גבינה צהובה
150 גרם גבינה מלוחה מפוררת
3 ביצים
3 כפות קמח תופח
2 כפות פרורי לחם
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה:
מפשירים בתוך מסננת את עלי ההתרד (אפשר לזרז את התהליך על ידי מזיגת מים רותחים מעל התרד המונח בתוך מסננת.

בקערה נפרדת, או במעבד המזון, מערבבים את הגבינות, ביצים, קמח, פרורי לחם,  מתבלים במלח ובפלפל. מערבבים את תערובת הגבינות עם התרד המסונן, מתקנים את התיבול אם יש צורך.

מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית או עגולה (28 ) משומנת  (רצוי מרופדת בנייר אפיה), ומפזרים מלמעלה מעט פרורי גבינה צהובה.
אופים בתנור ב-180 מעלות, כ-45 דקות, עד שהגבינה מזהיבה.

  הדפס   
     כתבות נוספות   
   
     תגובות   
   
תוכן גולשים
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות