עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     המתכונים שלנו   
   
         
   
         
   
     ממלואים מבית אמא   

מאת: ששון לוי

מרכיבים:
עלי מנגולד (סלק ירוק)
סלק אדום
בצל

למילוי:
אורז
מיגוון ירקות וירקות שורש
עשבי תיבול: פטרוזיליה, בזיליקום, נענע יבשה וסוג של מנטה שנקרה אצל העירקים בוטנאג' שמשדרג את התבשיל באופן מדהים

אופן הכנה:
מכינים את הירקות למילוי: חוצים בצל עד המרכז וחולטים.

סלק אדום: חופרים כמה שאפשר, מסדרים חלק מהתוכן בתחתית הסיר והשאר קוביות למילוי.

מנגולד: חולטים ומצננים.את החלק הלבן של העלים חותכים ומסדרים בתחתית הסיר, וחלק מהם חותכים לקוביות למילוי.

למילוי מוסיפים אורז שטוף וירקות חתוכים לקוביות כיד הדמיון :ירקות שורש, גזר וכו'. מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול וממלאים.

מסדרים בסיר רחב (סוטאז) מוסיפים מים עד 3/4 גובה הירקות. מתבלים
מלח, פלפל שחור, מרק עוף ומלח לימון לפי הטעם האישי. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש מינימום שעה וחצי, כמה שיותר, יותר טוב. אפשר להניח על פלטת שבת. וואלה מעדן. דרך אגב בעירקית זה נקרא מחשה

 

  הדפס   
     כתבות נוספות   
   
     תגובות   
   
תוכן גולשים
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות