עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     המוקרמים שלנו   
  הדפס   
         
   
         
   
     פטריות מוקרמות   

מאת: עידו קלפון

מצרכים:
1 חבילה פטריות שמפיניון טריות חצויות
1 בצל סגול גדול
שמו זית לטיגון 
פלפל שחור טרי וגרוס
מלח ים
חופן נדיב של שבבי גבינת פרמז'ן 

אופן הכנה:

חותכים את הבצל לחצי ופורסים לחצאי טבעות. 

מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שקיפות. מוסיפים את הפטריות החצויות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מגירות את כל נוזליהן ומצטמצטות. מוסיפים פלפל שחור ומעט מלח ים.

מסירים מהאש, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את שבבי גבינת הפרמז'ן. הגבינה תימס קלות ותצור מעטה עדין לפטריות.

  הדפס   
     דרגו את המתכון   
   
     תגובות   
   
תוכן גולשים
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות