עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     סלט חצילים חם עם יוגורט פיסטוקים - מוטבל   

מצרכים:
ל 10מנות

 5 חצילים בינוניים , קלים 
2 ליטר יוגורט % 3-5 
2 כפות שום כתוש
2 כפיות מלח
100 גרם חמאה מומסת
50 גרם פיסטוקים, קלויים קצוצים

אופן ההכנה:
יום לפני: בקערה עמוקה מניחים חיתול בד, כששולי החיתול מחוץ לקערה, מרוקנים את היוגורט אל החיתול. קושרים את השוליים ותולים לניקוז עודפי מים. משאירים לפחות 6 שעות עד לצמצום 50 אחוז מהנפח.

בעזרת סכין, מנקבים חצילים מספר פעמים. אופים את החצילים למשך כ- 30 דקות, בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. מקררים מעט את החצילים, קולפים ומניחים ל-10 דקות.
פורסים גס את החצילים ומעבירים לקערה. מוסיפים את היוגורט שהוכן מראש, שום ומלח ומערבבים היטב. 

מעבירים לכלי הגשה חסין אש את תערובת החציל והיוגורט . יוצקים חמאה מומסת מסביב לתערובת ומניחים על אש גבוהה עד שהיוגורט מתחיל לבעבע. מקשטים בפיסטוקים קצוצים. ניתן להגיש עם סלט עגבניות.

עוד מתכוני חצילים:
חצילים ממולאים בעוף
חצילים בנוסח פרמז'נו

בלינצ'ס חצילים

  הדפס   
         
   
     תגובות   
1.סלט חצילים ופיטוק
אלון דורית (05/12/2008 19:40)
2.WOW
דן דן (12/02/2009 21:36)
3.סלט העגבניות
סיגי (16/03/2009 12:35)
הוסף תגובה
   
         
   
         
   

     כתבות בנושאים מגוונים   
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות