עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     מרק כרישה   

מצרכים:
ל-8 מנות

1 ק"ג כרישה חתוכה לפרוסות
1 גזר פרוס, 1 גזר מגורד
½ שורש פטרוזיליה חתוך לפרוסות, ½ שורש פטרוזיליה מגורד
½ שורש סלרי חתוך לפרוסות, ½ ראש סלרי מגורד
חופן עלי סלרי קצוצים
50 גרם אורז
שמן לאידוי
מלח לתיבול
פלפל לתיבול
2 ליטר מים
2 חלמוני ביצה
200 גרם שמנת חמוצה

אופן הכנה:
מאדים בשמן זית את פרוסות הפטרוזיליה, הגזר וסלרי. מוסיפים את שורש הפטרוזיליה, הגזר והסלרי המגורדים.

מתבלים במלח ופלפל. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. כשהמרק מתחיל לרתוח מוסיפים את האורז, מערבבים, מוסיפים מלח  ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכרישה ועלי הסלרי וממשיכים לבשל כ- 15 דקות. 

טורפים יחד את חלמוני הביצה עם השמנת לתערובת חלקה. מסירים את המרק מהאש. יוצקים מעט מהמרק החם אל תערובת הביצה ומערבבים היטב להשוואת טמפרטורות, ואת התערובת יוצקים חזרה לסיר המרק ומגישים מיד.
ניתן להגיש את המרק קר.

עוד מתכוני כרישה:
כרישה עם זיתים
 
מרק כרישה, בשר ותפוחי אדמה
מאפה פילו (בורק) עם כרישה

  הדפס   
     תגובות   
   
         
   

כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות