עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     המתכונים שלנו   
   
         
   
         
   
     פשטידת תירס   

מאת: שושנה אליהו

מצרכים:

400 גרם גרעיני תירס קפואים, מופשרים ומסוננים (1 חבילה)
1 גביע גבינת קוטג' (225 גרם)
100 גרם גבינה צהובה, מגורדת גס
2 כפות קמח תירס
3 ביצים
1 גביע לבן (170 מ"ל)
1 כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
30 גרם גבינה צהובה מגורדת
מעט מרגרינה לשימון התבנית

תבנית מאורכת

אופן הכנה:
מחממים את התנור לחום בינוני.

שמים בקערה גדולה את גרעיני התירס, גבינת הקוטג', הגבינה הצהובה, קמח התירס, הביצים, הלבן ואבקת המרק.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה.

משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את הבלילה.

זורים על פני הפשטידה את הגבינה הצהובה ואופים
כ-50 דקות או עד שהגבינה תימס ותבעבע.

  הדפס   
     כתבות נוספות   
   
     תגובות   
1.תודה רבה
דנה (28/10/2012 15:06)
2.פשטידת תירס
סילביה (16/06/2013 14:58)
3.מכין למחר נראה טוב
אבי אנ (18/12/2013 18:17)
הוסף תגובה
   
תוכן גולשים
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות