עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     המוקרמים שלנו   
   
         
   
         
   
     פשטידת כרובית וברוקולי   

מאת: סוזי לוי

מרכיבים:

1 כרובית 600-700 גרם
ברוקולי במקל של כ- 600-700 גרם
1 כף שמן
קורט מלח
2 כפות פירורי לחם
3 ביצים
3 כפות מיונז
3 כפות אבקת מרק פטריות

אופן הכנה:
מפרקים את הכרובית והברוקולי לפרחים ומבשלים במים ומלח כ-7-8 דקות. מסננים.

מורחים כף שמן בתבנית פיירקס ומעל מפזרים פירורי לחם. מניחים את הכרובית והברוקולי בשילוב יפה של הצבעים ולוחצים טיפה כדי שהיה קצת מהודק.

טורפים בקערית את הביצים, מוסיפים מיונז ואבקת מרק, יוצקים על הירקות, משתדלים לכסות הכל ואופים חום בינוני כחצי שעה. בתיאבון

  הדפס   
     תגובות   
   
תוכן גולשים
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות