עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     פסטה פרימוורה   

פרימוורה באיטלקית משמע אביב, כשמדובר בפסטה הכוונה היא למנה צבעונית, עשירה בירקות ועשבי תיבול המאפיינים את העונה. 

מצרכים ל-4 מנות:

500 גר' פסטה
1/2 כוס שמן זית / 2-3 כפות חמאה
פרחים  מברוקולי אחד
2 קישואים פרוסים לפרוסות דקות
200 גר' אפונת שלג או אפונה רחבה חתוכה לרוחב לשניים
סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
צנוברים קלויים
300 גר' עגבניות שרי חצויות
1 שן שום קצוצה
עלים מ- 3 ענפי בזיליקום
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את הפסטה כ-10 דק' או לפי הוראות היצרן.

יוצקים שמן זית למחבת, מוסיפים את הירקות, מלח ופלפל. מכסים במכסה ומניחים לירקות להתבשל, אך לא יתר על המידה (למי שאוהב ירקות מבושלים יותר – מומלץ להתחיל קודם בבישול הירקות).

 כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומעבירים למחבת עם הירקות. מסירים מהאש ומערבבים היטב כך שכל הטעמים יספגו בפסטה.

לפני ההגשה, מפזרים את הפטרוזיליהבזיליקום והצנוברים הקלויים.

 

לעוד מתכוני פסטה:
פסטה ברוטב דלעת
פסטה ברוטב זנב שור
פסטה עם ברוקולי בנוסח הסבתא

  הדפס   
         
   
     תגובות   
   
         
   
         
   
         

פסטה פרימוורה

   
     כתבות בנושאים מגוונים   
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות