עמוד הבית      
  
   תחרויות ופרסים      
  
   צור קשר      
  
   קונדיטוריה      
  
ראשונות עקריות מאפים מרקים קוקטיילים סלטים בשרים שפים מאכלי עמים קינוחים
חיפוש: 
 
חיפוש על פי מוצרים:
 
         
   
     מתכונים נוספים   
   
         
   
     אנטריקוט: הראשון בנתחים   

 
אנטריקוט

האנטריקוט נחשב לנתח עם מנעד הטעמים הכי רחב, ופיזור השומן הכי נכון לסטייקים. מביני תאוות בשרים ידועים, טוענים שהאנטריקוט הוא הנתח המושלם ביותר לצלייה וממליצים לאכול אותו ללא תבלינים ומשרים. קבלו את הראשון בנתחים  
מאת: שרית שמואלי


בתעודת זהות: [אנטריקוט]]  
על המפה: נתח מס' 1
שמות נוספים: ורד הצלע, סטייק עין, פריים ריב

עובי הבשר:
האנטריקוט הוא מס' 1 על המפה, והראשון בנתחים. למרות יחסי הציבור המעולים של הפילה - באנטריקוט תמצאו הכי הרבה טעמים, יש בו את השילוב המושלם בין בשר לשומן, והמפגש שלו עם אש מניב סטייקים של גן עדן. מעבר לצלייה הוא מצויין גם לשניצלים, רוסטביף או כסטייק לטיגון ביתי.

קל לזהות את נתח האנטריקוט - באמצע הנתח תמצאו פרח שומן שבזכותו האנטריקוט קיבל את שמו "סטייק עין". צורת החיתוך הטובה ביותר עבור אנטריקוט היא לנתחים במשקל 250-400 גרם לצלייה. לקרניבורים אמיתיים אפשר לרכוש קוט דה ביף, שזה נתח אנטריקוט עם עצם שמתחיל באזור ה- 500 גרם.

נתח האנטריקוט מסתדר הכי טוב עם צלייה בתנור או על האש. מביני בשר אוכלים אותו "נקי" בלי להשרות במרינדות ובלי להוסיף יותר מידי תבלינים. אבל, הנתח כל כך איכותי שגם במרינדה תרגישו את טעמו ואת המרקם המיוחד. למתעקשים על מרינדה, הנה מתכון של ה"מיטבר", מקום שמבין נפש אנטריקוט.
©אתר "טעמים"

  הדפס   
         
   
     קבלו מתכון של אחת הגרסאות   
   
     תגובות   
   
         
   
         
   
     כתבות נוספות   
   
כל הזכויות שמורות (C) ל- CATV בע"מ   תנאי שימוש  הצהרת פרטיות